امروز : جمعه, ۶ خرداد , ۱۴۰۱ - 26 شوال 1443
- فوت دو بیمار مبتلا به کرونا در هرمزگان
- افزایش تجمع و دورهمیهای خانوادگی عامل گسترش کرونا در میناب
- با افزایش بیماران کرونایی، سه شهرستان هرمزگان در وضعیت زردکرونا قرار گرفتند/تداوم روند وضعیت آبی کرونایی در شهرستان میناب
- زلزله ۵٫۵ ریشتری بامداد امروز در غرب هرمزگان خسارت جانی نداشت
- سفر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس به شرق هرمزگان
- برتری خلیج فارس مقابل فولاد در لیگ دسته سه فوتبال کشور
- آموزش حضوری پایه های اول و دوم ابتدایی، دروس کارگاهی هنرستان ها و مدارس دارای جمعیت کمتر از ۵۰ دانش آموز در مناطق زرد و آبی کرونا از اول بهمن ماه بازگشایی می شود
- رئیس جدید تعزیرات حکومتی شهرستان میناب منصوب شد
- شهردار جدید شهر سندرک معرفی شد
- وضعیت کرونا در شهرستان های هرمزگان
- پروتکل های بهداشتی وضعیت زرد تا زمان اعلام شیوهنامههای مناطق آبی پابرجاست/ اعمال محدودیت های شبانه هم چنان انجام می شود
- نخستین جشن محله ای کتاب در روستای دهو برگزار شد
- شکست خلیج فارس میناب در گام نخست
- جاده ارتباطی هشت بندی به میناب جاده مرگ است
- اضافه شدن وضعیت “آبی” به رنگبندیهای کرونایی
هرمزگان از نظر تعداد مبتلایان به کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد، آیا وضعیت شهرستان میناب بحرانی است؟
سخنگوی وزارت بهداشت در جدیدترین اعلام تعداد مبتلایان به کرونا در کشور از هرمزگان و چهار استان دیگر با وضعیت قرمز نام برد که بی شک پرجمعیت ترین شهرستان های هرمزگان از این وضعیت مستثنی نیستند.
به گزارش آنامیس خبر، برای رسیدن یا نرسیدن به این تعبیر چند اصطلاح را با هم بررسی می کنیم.
بحران چیست؟ پیشامدی است که به صورت ناگهانی و گاهی فزاینده رخ میدهد و به وضعیتی خطرناک و ناپایدار برای فرد، گروه یا جامعه میانجامد. بحران باعث به وجود آمدن شرایطی میشود که برای برطرف کردن آن نیاز به اقدامات اساسی و فوقالعاده است.
مدیریت بحران چیست؟ فرایند پیشبینی و پیشگیری از وقوع بحران، برخورد و مداخله در بحران و سالمسازی بعد از وقوع بحران را مدیریت بحران گویند. علمی کاربردی است که به وسیله مشاهده سیستماتیک بحرانها و تجزیه و تحلیل آنها در جستجوی یافتن ابزاری است که به وسیله آنها بتوان از بروز بحرانها، پیشگیری نمود یا در صورت بروز بحران، برای کاهش اثرات آن، امدادرسانی سریع و بهبودی اوضاع اقدام نمود.
آوردن تعاریف بالا را برای تحلیل اوضاع این روزهای شهرمان ضروری دانستیم چه بسا که این روزها به کرات و دفعات از زبان مسئولین می شنویم که اوضاع بیماری کووید ۱۹ در استان هرمزگان و به ویژه شهرستان میناب بحرانیست. و در این اوضاع مقصر اصلی مردم معرفی می شوند، و سهم مسئولین، امکانات و تخصص، که در یک اوضاع بحرانی همگی دخیل و موثر هستند، هرگز به شمار آورده نمی شود.
مردمی که به سختی روزگار می گذارنند و برای تامین اندک معیشت خود جان بر کف دست گرفته اند تا چرخ نچرخ زندگی را به حرکت در آورند و مسئولین هم چپ و راست انگشت اتهام را به سمت ایشان نشانه گرفته اند.
بله مردم به سهم خود مقصر اما، در این بحران نقش مدیران، امکانات و تخصص کجای معادله قرار دارد.
در آخرین آمار ارائه شده به صورت رسمی از تعداد مبتلایان به کرونا در میناب، با ابتلای ۳۰ نفر، تعداد مبتلایان در این شهر به ۵۵۰ نفر رسیده بود.
رسیدن استان هرمزگان به وضعیت قرمز نیز از همین آمارهای شهرستان هایی است که با وجود این هشدار، اقدامات اساسی برای پیشگیری از همه گیری این بیماری به کندی در حال انجام است.
شاید همین آمار گواهی بر عدم توازن بین امکانات ارائه شده و رعایت نکات بهداشتی لازم از سوی مردم باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.